Το 1987 ο Κωνσταντίνος Τηνιακός, ιδρυτής του ομίλου εταιρειών Tiniakos group, ξεκινά την δραστηριοποίηση του στον χώρο του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών. Σύντομα δημιουργείται μια νέα αλυσίδα καταστημάτων λιανικής με την διακριτική ονομασία ΠΑΡΕ – ΠΑΡΕ στοχεύοντας την κάλυψη των αναγκών της οικογένειας και του σπιτιού δίνοντας έμφαση στις ιδιαιτερότητες κάθε εποχής του χρόνου, στις προσεκτικά επιλεγμένες γκάμες προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές και στην θετική εμπειρία επίσκεψης. Η έναρξη λειτουργίας κεντρικής αποθήκης και δικτύου διανομής με δυνατότητα κάλυψης 20 καταστημάτων δίνει την δυνατότητα συνεχούς αναπλήρωσης προϊόντων σε κάθε κατάστημα.

Ακολουθεί η αλυσίδα καταστημάτων CORONA DI FIORI με αρωματικά χώρου και προϊόντα περιποίησης για τον άνδρα και τη γυναίκα.

Το 2015 ξεκινά η μελέτη ενός νέου project με την διακριτική ονομασία Miss Price.

Η  πολυετής εμπειρία, μελέτη, αξιολόγηση και εφαρμογή των συστημάτων λιανικής που προσφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων ολοκληρωμένες γκάμες προσεκτικά επιλεγμένων και ποιοτικών προϊόντων, μέσω της σωστής προβολής σε επιλεγμένους χώρους που κυριαρχεί η ευχάριστη ατμόσφαιρα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, είναι τα θεμελιώδη σημεία στήριξης του concept Miss Price.

Βασικοί πυλώνες του project :

  • Εγκατάσταση σε κεντρικά σημεία με υψηλή επισκεψιμότητα.
  • Διευρυμένη γκάμα
  • Ευκολία πρόσβασης
  • Θετική εμπειρία επίσκεψης.

Το πρώτο (πιλοτικό) κατάστημα Miss Price ξεκίνησε την λειτουργία του το 2016,  συνεχίζοντας την εξέλιξη των εμπορικών δραστηριοτήτων της Tiniakos Group. Η διαρκής επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, η στελέχωση τμημάτων στρατηγικής σημασίας αλλά και η δημιουργία υποδομών, έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία ολοκληρωμένων ομάδων, επώνυμων αλλά και private label προϊόντων, οι οποίες συνεχώς ανανεώνονται με στόχο την βελτίωση της ποιότητας και τιμής. Οικιακός εξοπλισμός, προσωπική φροντίδα για όλη την οικογένεια και ειδικά τα εποχικά είδη  είναι κάποιες από τις  δυνατές ομάδες της Miss Price, σε σύνολο 65 ομάδων με 10.000 κωδικούς, οι οποίες συνεχώς εμπλουτίζονται και ανανεώνονται.

Το 2018 ολοκληρώθηκε η μελέτη για την έναρξη συνεργασιών μέσω Franchise και μέχρι το τέλος του 2020 η εταιρεία θα έχει προσθέσει τα 4 ιδιόκτητα καταστήματα ΠΑΡΕ – ΠΑΡΕ στην αλυσίδα εντός και εκτός Αττικής.

Στο πλάνο της εταιρείας αρχικά η κάλυψη στρατηγικών σημείων στην Αττική και στην συνέχεια πανελλαδική.

Καταστήματα Miss Price :

  1. ΓΑΛΑΤΣΙ / Πιλοτικό κατάστημα
  2. ΙΛΙΟΝ
  3. ΚΟΡΙΝΘΟΣ   ( ΠΑΡΕ- ΠΑΡΕ )
  4. ΖΩΓΡΑΦΟΥ
  5. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.