ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Tiniakos Group

Ο όμιλος Tiniakos Group, με διαρκή παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στην χονδρική και λιανική πώληση και παράλληλα δυναμική παρουσία στους τομείς εισαγωγών και private label προϊόντων, προσφέρει στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά την δυνατότητα κάλυψης με ποιοτικά προϊόντα, στις κατηγορίες αρωματικών χώρου, προϊόντων περιποίησης και καλλυντικών για όλη την οικογένεια με στόχο τον συνδυασμό ποιότητας με πραγματικά προσιτές τιμές.

Η συχνή παρουσία μας στον τόπο παραγωγής των προϊόντων εξασφαλίζει μια διαρκώς ανανεωμένη γκάμα. Η ανανεούμενη επάρκεια του stock των αποθηκών και το άριστο δίκτυο διανομής εξασφαλίζει στην εταιρεία την αξιοπιστία της. Η αναπτυξιακή πολιτική της Tiniakos Group βασίζεται αποτελεσματικά σε ίδια κεφάλαια και αυξάνει σταθερά τις θέσεις εργασίας στην αγορά.

Κάνε εγγραφή τώρα και γίνε και εσύ συνεργάτης μας και γνώρισε τις τιμές χονδρικής τώρα βάζοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Εγγραφή Χονδρεμπόρου

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στο πολιτική απορρήτου μας.

X